Mijn naam is Jeftha van Zon 33 jaar – eigenaar van Van Zon Stukadoorsbedrijf uit Zwolle. Na 10 jaar gewerkt te hebben voor enkele Stukadoorsbedrijven, ben ik in augustus 2018 voor mijzelf begonnen.Ik kom uit een echte Stukadoors familie waarvan ik de 5e generatie Stukadoor ben en de 4e met een eigen bedrijf.

Mijn vader, opa, overgrootvader en betovergrootvader waren stuk voor stuk vakmensen in het Stukadoors vak. Mijn opleiding heb ik gekregen toen ik werkzaam was bij Lenferink Afbouw, waar mijn oom John van Zon al meer dan 25 jaar werkzaam voor was (broer van mijn vader). Hij heeft mij het traditionele Stukadoors vak en vakwerk geleerd (5 jaar).

Onze goede punten zijn:
  • Goede prijs / kwaliteit
  • Vakmanschap en passie met oog voor detail
  • Alle voorkomende Stucwerken

Mijn werkgebied ligt op een uur rij afstand rondom Zwolle. Dus als u op zoek bent naar een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf, dan bent u van harte welkom om vrijblijvend een offerte op te laten maken. Van ons mag u verwachten dat er goed en hoog kwalitatief werk wordt afgeleverd welke ook gegarandeerd is.

Van ons mag u verwachten dat er goed en hoog kwalitatief werk word afgeleverd welke ook gegarandeerd is.

Van Zon Stukadoorsbedrijf Zwolle

U bent bij ons aan het juiste adres!

Staatsmanlaan 31
8014TW Zwolle

Telefoon: 06-15869370
info@vanzonstuc.nl
https://www.vanzonstuc.nl
Kvk :72196254

Wij zijn aangesloten bij de NOAVraag vrijblijvend en tijdig een offerte aan, om te zien wat wij voor u kunnen betekenen als stucadoorsbedrijf Van Zon Stuc Zwolle!