Bent u benieuwd naar de prijzen van Stucwerk zoals Behang klaar maken van wanden, Sierpleisters – Spachtelputz, Plafondschuurwerk of glad Pleisterwerk,  Spack- spuitwerk, Raapwerk etc?

De prijzen voor de diverse werkzaamheden zijn niet zomaar 123 te benoemen, temeer omdat het afhankelijk is van diverse factoren zoals de kwaliteit van de ondergronden. Daarom is een vrijblijvend bezoek op het project belangrijk om tot een juiste prijsberekening te komen. Geen project is hetzelfde. Op voorhand kunnen we zeggen dat we staan voor wat we afspreken en dat is een mooi stukje vakwerk waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Wij werken zowel voor de Zakelijke markt als de Particuliere markt. Hoe klein of groot het project ook is! Vraag daarom vandaag nog uw offerte aan en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Stukadoorswerk voor Nieuwbouw, Renovatie, Sierpleisterwerk, Onderhoudswerk, Restauratiewerk en meer! Wij werken met hoogwaardige vak materialen. Bel ons op 06 – 15869370 of via ons contact formulier. Graag tot ziens, Jeftha van Zon