review rating 5  We zijn erg blij met het resultaat dat Jeftha heeft geleverd! Mooie, strakke wanden op onze verbouwde zolder en trapopgang. En fijn dat hij op korte termijn plek had. Top!

  thumb Judith van Holland
  1/12/2020

  review rating 5  Wij zijn zeer tevreden over het stucwerk van Jeftha! Hij werkt secuur, hij komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Wij raden van Zon stuc zeker aan!

  thumb Michel
  1/02/2020

  review rating 5  In mei dit jaar heeft Van Zon Stuc ons huis voorzien van strakke wanden. Positief vond ik vooral dat hij duidelijk is over z'n afspraken. Wordt het even iets later, dan hoor je dat netjes. Verder mooi denkt hij mee, ruimt netjes op en levert nette wanden.

  thumb Enriko Groen
  10/07/2019

  review rating 5  Jeftha is een enthousiaste en kundige stucadoor. Heeft zichtbaar plezier in zijn werk en werkt zeer secuur. We hebben al eerder ervaringen gehad met stucadoors, maar het werk van Jeftha steekt daar met kop en schouders bovenuit. Zeer gladde afwerking van alle wanden. Hij is flexibel en komt afspraken na. De volgende keer kloppen wij zeker bij Jeftha aan.

  thumb Jonathan Tromp
  5/06/2019

  review rating 5  Al jaren onze vaste man. Professional, werkt netjes, komt afspraken na, kortom dik tevreden!

  thumb Julian Goedhart
  4/24/2019

  review rating 5  Al jaren onze vaste man. Professional, werkt netjes, komt afspraken na, kortom dik tevreden!

  thumb Julian Goedhart
  4/24/2019

  review rating 5  Professionele stukadoor, goede afspraken, werkt zeer netjes en secuur. Ben heel blij met resultaat.

  thumb Annemiek van Keeken
  2/07/2019

  review rating 5  top stukadoor die zijn beloftes waar maakt, werkt netjes, zeer nauwkeurig en heeft alles perfect afgewerkt.

  thumb mark lockley
  1/22/2019

  review rating 5  Mooie strakke afwerking van de muren en plafonds in onze woonkamer en hal. Meneer Van Zon is erg flexibel en de communicatie verliep echt vlekkeloos. We zijn erg blij met het eindresultaat!

  thumb Herman Brouwer
  1/10/2019

  review rating 5  Betrouwbaar en goede vakman. Mooie strakke afwerking van muren en plafond.

  thumb Sw Pel
  10/03/2018

  review rating 5  Van Zon Stuc ( Jeftha ) is een zeer nauwkeurig werkende, betrouwbare en enthousiaste stukadoor. Wij zetten hem zeer regelmatig in voor onze opdrachten. Ga zo door !!!!!!! E S Schilders- & Afbouwbedrijf Zwartsluis

  thumb P.E. Wichers
  9/02/2018