5 star review  Jeftha kon op tijd terecht bij ons huis en heeft een heel strak resultaat geleverd. Het resultaat was zo netjes dat we wat extra werk hebben laten doen op andere wanden. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Het is een echte vakman en geeft goed advies en ruimt netjes op. Kortom top werk geleverd!

  thumb Jeroen Schuurman
  29 mei 2020

  5 star review  Werkt vlot en vakkundig en is prettig in omgang!👍👍

  thumb Gerry Follings
  4 maart 2020

  5 star review  We zijn erg blij met het resultaat dat Jeftha heeft geleverd! Mooie, strakke wanden op onze verbouwde zolder en trapopgang. En fijn dat hij op korte termijn plek had. Top!

  thumb Judith van Holland
  12 januari 2020

  5 star review  Wij zijn zeer tevreden over het stucwerk van Jeftha! Hij werkt secuur, hij komt zijn afspraken na en denkt met je mee. Wij raden van Zon stuc zeker aan!

  thumb Michel
  2 januari 2020

  5 star review  In mei dit jaar heeft Van Zon Stuc ons huis voorzien van strakke wanden. Positief vond ik vooral dat hij duidelijk is over z'n afspraken. Wordt het even iets later, dan hoor je dat netjes. Verder mooi denkt hij mee, ruimt netjes op en levert nette wanden.

  thumb Enriko Groen
  7 oktober 2019

  5 star review  Jeftha is een enthousiaste en kundige stucadoor. Heeft zichtbaar plezier in zijn werk en werkt zeer secuur. We hebben al eerder ervaringen gehad met stucadoors, maar het werk van Jeftha steekt daar met kop en schouders bovenuit. Zeer gladde afwerking van alle wanden. Hij is flexibel en komt afspraken na. De volgende keer kloppen wij zeker bij Jeftha aan.

  thumb Jonathan Tromp
  6 mei 2019

  5 star review  Al jaren onze vaste man. Professional, werkt netjes, komt afspraken na, kortom dik tevreden!

  thumb Julian Goedhart
  24 april 2019

  5 star review  Al jaren onze vaste man. Professional, werkt netjes, komt afspraken na, kortom dik tevreden!

  thumb Julian Goedhart
  24 april 2019

  5 star review  Professionele stukadoor, goede afspraken, werkt zeer netjes en secuur. Ben heel blij met resultaat.

  thumb Annemiek van Keeken
  7 februari 2019

  5 star review  top stukadoor die zijn beloftes waar maakt, werkt netjes, zeer nauwkeurig en heeft alles perfect afgewerkt.

  thumb mark lockley
  22 januari 2019

  5 star review  Mooie strakke afwerking van de muren en plafonds in onze woonkamer en hal. Meneer Van Zon is erg flexibel en de communicatie verliep echt vlekkeloos. We zijn erg blij met het eindresultaat!

  thumb Herman Brouwer
  10 januari 2019

  5 star review  Betrouwbaar en goede vakman. Mooie strakke afwerking van muren en plafond.

  thumb Sw Pel
  3 oktober 2018

  5 star review  Van Zon Stuc ( Jeftha ) is een zeer nauwkeurig werkende, betrouwbare en enthousiaste stukadoor. Wij zetten hem zeer regelmatig in voor onze opdrachten. Ga zo door !!!!!!! E S Schilders- & Afbouwbedrijf Zwartsluis

  thumb P.E. Wichers
  2 september 2018